Wandelcoaching

Speciaal voor thuiswerkers

Werk jij al maanden vanuit huis en begint het te knellen? Te weinig beweging, de pondjes komen er gestaag bij en je mist je de echte ontmoetingen. Voel je je onzeker over de toekomst? Opgesloten in je huis, alleen, of juist met de drukte van het hele gezin? Dan is dit het moment voor een steuntje in de rug voor je, voor een gezonde oppepper. Samen kijken we naar waar het nu knelt, wat je wilt veranderen, waar je meer van zou willen en welke stappen je kunt zetten om dit te realiseren.

Blijf niet stil zitten, maar kom in beweging! Letterlijk en figuurlijk. Wandelend in de buitenlucht hebben wij onze coaching sessies. Het kan rond lunchtijd, maar ook op een ander moment van de dag. Net wanneer jij hier behoefte aan hebt. We beginnen met een (gratis) kennismakingsgesprek. Gaan we daarna met elkaar het traject in dan volgen vier sessies. Mijn ervaring is dat je in vier keer al veel kunt bereiken.

Coaching in de buitenlucht

Voordelen:
– al wandelend coach ik jou
– stap voor stap werk je aan jouw gewenste gezonde leefstijl
– je bent in beweging en even weg van je werkplek
– ik neem je mee langs mooie plekken in de stad die jou inspireren om vaker op pad te gaan

Vier sessies van 45 minuten
Kosten: € 180,-

Kennismakingsgesprek inplannen?

Mail of bel mij even om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Pas na dit gesprek beslis jij of je met mij in zee wilt gaan. Ook als je meer informatie wilt, aarzel niet om contact met mij op te nemen.