Walky-Talky

Wandelen èn een goed gesprek

Met een groep in de natuur wandelen, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we in een Walky-Talky. Tijdens deze wandelingen deel je ervaringen, inspireer je elkaar, bespreek je je dromen en bedenk je hoe je die een stapje dichterbij kunt brengen. Iedere wandeling bespreken we een ander thema. Ik zorg voor een afwisselend programma met verschillende gespreksonderwerpen voor onderweg. We wandelen ongeveer vijf kilometer en we nemen er twee uur de tijd voor.

Regelmatig organiseer ik Walky-Talky’s in (de buurt van) Utrecht waar iedereen gratis aan kan deelnemen. Dit jaar doe ik dit samen met Utrecht in Dialoog onder de titel ‘Wandel je wijzer’. 

Daarnaast begeleid ik Walky-Talky’s in opdracht van organisaties die werk willen maken van de vitaliteit van hun werknemers.

Wandel je wijzer

In 2022 werk ik voor de Walky-Talky’s samen met Utrecht in Dialoog en organiseren wij 16 wandeldialogen onder de titel Wandel je wijzer. In parken en natuurgebieden in en om de stad gaan we in gesprek over geluk, gezondheid, zingeving en veerkracht. Een wandeldialoog is een andere naam voor Walky-Talky maar in opzet precies hetzelfde. De wandeldialogen die ik begeleid staan op deze website onder nieuws. 

Aanmelden voor Walky-Talky
Kijk bij nieuws wanneer de eerstvolgende wandeling is. Er zijn geen kosten aan verbonden. Meld je wel aan! Stuur een mail met jouw naam, telefoonnummer en de datum waarop je mee wilt lopen naar helenevanderpoel@ziggo.nl

Speciaal voor organisaties

Voor organisaties die werk willen maken van de vitaliteit van hun werknemers biedt Leefstijl Maatwerk een serie van vier Walky-Talky’s gebaseerd op de principes van Positieve Gezondheid. Klik hier voor meer informatie.

 

Walky-Talky’s in september en oktober

De komende maanden begeleid ik Walky-Talky's in het Maximapark (woensdagochtend) en Noorderpark (zaterdagochtend). Wandel je een keer mee? Kies een thema dat jou aanspreekt of loop alle keren mee! Er zijn geen kosten aan verbonden; wel graag even aanmelden. Woensdag...

Walky-Talky’s voor vitale werknemers

'Lekker in je vel' is een serie van vier Walky-Talky's die speciaal ontwikkeld is voor organisaties die werk willen maken van de vitaliteit van hun medewerkers. Tijdens een Walky-Talky wandelen je met een groep in de natuur en bespreek je een thema onder leiding van...