Walky-Talky’s in september en oktober

De komende maanden begeleid ik Walky-Talky’s in het Maximapark (woensdagochtend) en Noorderpark (zaterdagochtend). Wandel je een keer mee? Kies een thema dat jou aanspreekt of loop alle keren mee! Er zijn geen kosten aan verbonden; wel graag even aanmelden.

Woensdag 14 september: Elkaar zien
We praten over onze ervaring met elkaar echt zien: jij zag de ander, de ander zag jou. Van oprechte aandacht voor elkaar.  Elkaar zien, horen en waarderen. Wat doet dit met je? En met wie zou je meer verbinding willen voelen en hoe zou dat tot stand kunnen komen. Doe mee en ervaar aandacht voor elkaar tijdens deze dialoog.
Maximapark (verzamelen bij Anafora parkrestaurant) 10.00 -12.00 uur


Woensdag 12 oktober: De natuur beleven
Welke rol speelt de natuur in jouw leven? Op welke momenten heb jij behoefte om in de natuur te zijn en hoe beleef je die het liefste? Over deze en andere vragen gaan we met elkaar in gesprek.
Maximapark (verzamelen bij Anafora parkrestaurant) 10.00 – 12.00 uur


Zaterdag 29 oktober: Je thuis voelen
Geborgenheid, veiligheid, jezelf kunnen zijn. Wat maakt dat jij je ergens thuis voelt? Zijn het de mensen om je heen of kun jij je ook heel goed in je eentje thuis voelen? Is de plek belangrijk om je thuis te voelen? Voel je je thuis in de maatschappij? Doe mee en laat je verrassen door elkaars verhalen.
Noorderpark (verzamelen bij parkeerplaats/fietsenstalling aan overkant van de weg bij Zwembad Blauwkapel) 10.00 – 12.00 uur

Wat is een Walky-Talky?

Met een groep in de natuur wandelen, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over een bepaald thema. Dat doen we in een Walky-Talky. Je deelt ervaringen, inspireert elkaar en komt in actie om je eigen doelen te realiseren. Wil je meedoen?

Aanmelden voor de Walky-Talky

Er zijn geen kosten aan verbonden. Meld je wel aan! Stuur een mail met jouw naam, telefoonnummer en de datum waarop je mee wilt lopen naar helenevanderpoel@ziggo.nl