Fiets- en wandeltips

Kom je er niet zo snel toe om te gaan fietsen of wandelen? In mijn blogs beschrijf ik mijn favoriete wandelingen en fietstochten. Laat je hierdoor inspireren om zelf ook op pad te gaan. Je bent lekker in beweging en onderweg ontdek je prachtige plekjes om van te genieten.

Stadswandeling Utrecht: Fort Blauwkapel

Stadswandeling Utrecht: Fort Blauwkapel

In de serie 'Wandelen tijdens Corona'  beschrijf ik weer één van mijn favoriete stadswandelingen. Deze keer is het echt aan de rand van de stad bij Fort Blauwkapel. En wie zin heeft, kan het uitbreiden met een rondje over Tuinenpark De Driehoek. Blijf lekker wandelen...

Lees meer
Stadswandelingen Utrecht tijdens corona: Minstroom

Stadswandelingen Utrecht tijdens corona: Minstroom

We wandelen wat af tijdens de lockdown. Gelukkig maar, want wat moet je anders doen om in beweging te blijven? Maar ben jij het ondertussen ook een beetje zat om elke keer weer datzelfde rondje te lopen? Dat is wel wat ik van veel mensen hoor. Dus om het weer wat...

Lees meer
Fietsroute van Utrecht naar Tienhovens Kanaal

Fietsroute van Utrecht naar Tienhovens Kanaal

Voordat ik mijn favoriete fietsrondje met jullie ga delen, eerst nog een handige tip. Met Fietsknoop (zowel app als website) kun je heel gemakkelijk zelf leuke fietsroutes plannen. De app is tevens je navigatie voor onderweg. Voor de echte fietsbeginners onder ons:...

Lees meer