Maatwerk coaching

Herken je dit? Je wilt graag meer energie hebben, een gezond gewicht of je meer in balans voelen. Je wilt je immuunsysteem versterken en beter bestand zijn tegen virussen. Alleen weet je niet hoe je dit aan moet pakken. Je hebt waarschijnlijk al pogingen gedaan: je hebt al diëten gevolgd, bent naar de sportschool geweest (maar ook al weer gestopt) en de verleidingen van een snelle snack zijn groot aan het einde van een werkdag. Maar hoe je je nu voelt, is niet wat je wilt. Blijf niet stil zitten, maar kom in beweging. En gun jezelf de motiverende en deskundige begeleiding die ik je kan bieden.

Maatwerk

We kijken naar wat jij nodig hebt om gezonde keuzes te maken in het dagelijks leven. Keuzes die bij jou passen en daarom ook vol te houden zijn. Ik ga je uitdagen om stappen te zetten en je laten ervaren wat dat jou brengt. We beginnen met een (gratis) kennismakingsgesprek. Gaan we met elkaar het traject in dan gaan we stap voor stap werken aan jouw gewenste gezonde leefstijl. Ik werk met losse consulten. We stoppen wanneer jij erop durft te vertrouwen dat je de rest van de reis alleen kunt afleggen.

Kosten voor consult                                          € 30,-    30 minuten
Kosten voor consult incl. voedingsadvies      € 60,-   60 minuten, eenmalig

We kunnen in mijn praktijk in Utrecht afspreken of online werken. Net wat jouw voorkeur heeft.

Kennismakingsgesprek inplannen?

Mail of bel mij om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Pas na dit gesprek beslis jij of je met mij in zee wilt gaan. Ook als je meer informatie wilt, aarzel niet om met mij contact op te nemen.